Upravit stránku

Přípravné utkání muži
FK CHLUMEC - Lázně Bohdaneč 3:2(1:2)
br.: Veselský 2, Hartman
Chlad - Zapletal, Bráborec, Labík, Dušek - Jánský, Pilař, J. Kučera, Veselský - Staněk, M. Kučera
střídali: Němec, Špás, Vopátek, Hartman,

V úvodním kole kobylické zimní ligy jsme se střetli s Lázněmi Bohdaneč.

Petr Jánský, trenér: V Kobylicích nás čekal dobře připravený a rychlostně vybavený soupeř, který se předvedl ve velmi dobrém světle. My jsme v utkání měli slušné úseky hry, ale i ty, které nestály za nic. Řadu velkých šancí jsme ještě nedali. Mužstvo stále poznávám a u řady hráčů mě chybí větší emoce. Aby si nešli jen zahrát, ale hlavně vyhrát!!

Další utkání nás čeká v Kobylicích hned ve čtvrtek  7.2. od 18:00 s Nepolisy a v neděli 10.2. hrajeme od 12:00 v Pardubicích s týmem Holic.

Kobylická zimní liga U19
Kobylice - FK CHLUMECC 2:3
br.: 34" Cholasta, 56" Kárník, 77" Cholasta p.k.
Sestava: Vlk- Feichtinger,Tichý, Vlasák, Hajský , Heger L, Kárník, Cholasta, Jansa, Šimák, Kardoš

Michal Jansa, trenér:   Na zápas jsme odjeli v 11 lidech. Nemoci a lyžovačka to vše až příliš zasáhlo do naší sestavy. V prvním poločase se nám dařilo a hráli jsme dobře. Bohužel jsme z mnoha tutových gólových příležitostí vytěžili pouze jednu branku. O poločase jsme zkusili zamíchat sestavou a dát klukům možnost si zahrát na jiných postech, než jsou zvyklí. To se ukázalo jako velká chyba a druhý poločas se nám slušně řečeno nepovedl. To beru jako chybu trenérů, ale i hráčů. Měli bychom si s tím poradit lépe. Vždyť ale o toho přípravné zápasy jsou, tak bych s tím zase tak nelámal hlavu. Co mě štve nejvíc je zranění Vojty Cholasty. Takový zákrok co předvedl hostující hráč v poslední minutě!!! přátelského!!! zápasu do fotbalu vůbec nepatří a dle mého názoru by tyto šílenci neměli vůbec kontaktní sporty hrát.

Nahoru

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti